Leden

Iedereen mag lid worden van de Geneeskundige Kring VUB vzw, het enige dat je daarvoor moet doen is een lidkaart kopen! Deze kost slechts enkele euro’s en levert je tal van voordelen op (zie de niet exhaustieve lijst hieronder).

Omwille van Corona verloopt de lidkaartenverkoop van GK dit jaar volledig digitaal. Via de link onderaan kan je een lidkaart van GK aanvragen. Na het invullen van het formulier dient het correcte bedrag overgeschreven te worden naar de rekening van de Geneeskundige Kring (BE39 7370 4252 2419). Bij betaling graag je naam te vermelden, als ook "lidkaart GK".

Overzicht van de prijzen:
- Normale lidkaart: 10 euro
- Bestuur en schachten: 5 euro
- Deluxe lidkaart: 50 euro 

Een echte aanrader is ook de “Deluxe” lidkaart, voor 50 euro, die u gratis toegang verschaft tot ALLE GK-cantussen. Deze bedragen met een normale lidkaart €6 per cantus. 


Op vertoon van je GK-lidkaart verkrijg je:

  • Kortingen op GK TD’s en cantussen
  • Korting op het galabal en het galadiner
  • Halve prijs voor St-V
  • Nodig voor de GK-skireis
  • Om stemgerechtigd te zijn tijdens de verkiezingen in het tweede semester moet je ook student aan de faculteit Geneeskunde en Farmacie zijn, maar alle (oud)studenten mogen lid worden en genieten van bovenstaande voordelen!


Graag maak ik jullie wel attent op het feit dat je een lidkaart nodig hebt om te kunnen stemmen op jullie nieuwe praeses voor het jaar 2022-2023.

Je mag zelf de foto kiezen die je graag op je lidkaart wil. Deze kan doorgestuurd worden naar linka.vanassche@vub.be. Indien je geen foto doorstuurt, wordt die van vorig jaar of een foto van je facebook account gebruikt.