Schachtenactiviteiten

Proficiat nieuwe schachten!

Jullie jaar is hét jaar waar (hopelijk) alles terug naar het oude studentenleven verloopt! Dit betekent iedere maandag de YES-monday @tempus kringcafé en allerlei knotsgek leuke activiteiten doorheen het hele jaar speciaal georganiseerd voor jullie eerstejaars! Hoe de corona maatregelen nu op tafel liggen, ziet het er naar uit dat we een "normaal" jaar tegemoet gaan. 

Lid zijn van de studentenkring heeft een tal van voordelen. Je leert nieuwe vrienden kennen voor het leven en we zijn een aanspreekpunt omtrent al je studie gerelateerde vragen! Ken je je weg niet goed op de campus of Brussel? Vragen over een bepaald vak of examen? Zin om eens een pintje te gaan drinken ? Daarvoor zijn we er voor jullie :)!

 

We proberen als studentenkring toch zo goed mogelijk contact te zoeken met eerstejaars. Heb je interesse in onze studentenkring en wil je graag op de hoogte blijven over schachtenactiviteiten? 

Contacteer dan één van onze schachtentemmers!

Spammen via Facebook is ook toegestaan! 

Of kom eens langs bij ons studentencafé Tempus naast de Agora, daar kan u altijd terecht om in contact te komen met een lid van de kring! 

Elena Van Vooren: 

Lieze Opteynde: 

Silke Bockstal

Alexander Stubbe: