Christmas Giveaway

Het semester komt op z’n einde, de blok komt er aan…maar niet getreurd, GK heeft de eerste editie van de Christmas Giveaway klaarstaan!Wij verloten Compendium Geneeskundeboeken en GK-strikken, voor ieder wat wils,Klinkt bijna even goed als een frisse Bavikpils!Alvast heel veel succes met de blok en fijne feestdagen ❤️Bente, Evan, Alexander, Yasmine en Céline 🎄🤶🏼❄️📚#1/ Nog dat tikkeltje extra informatie nodig voor je mondeling examen? Geraak je (weeral maar eens) niet uit de essentie van de slides? Maak kans op 1x een volledige set Compendium Geneeskunde-boeken, dat je doorheen de examens zal laten triomferen!#2/ Wil je indruk maken op je (schoon)familie aan de feesttafel? Of heb je moeite met afscheid nemen van GK tijdens de blok? Doe dan zeker mee en maak kans op één van de drie exclusieve GK-strikken!#3/ Begin je nu al te zweten voor je stage die binnenkort (opnieuw) begint? Maak kans op 1 van de 13 pocket-boekjes van Compendium Geneeskunde om als een specialist je stages af te leggen! (KNO, dermatologie, kindergeneeskunde, GE-chirurgie, oogheelkunde, huisartsengeneeskunde, traumachirurgie en orthopedie, vaat-hoofd-hals-thorax- & mammo-chirurgie, cardiologie & vaatheelkunde, neurologie, gynaecologie, acute geneeskunde en psychiatrie)Hoe kan je deelnemen?1) Volg @gkjette en @jetteshopgk 2) Zet in de comments aan welke giveaway(s) jij wilt deelnemen en tag 3 vrienden3) Deel deze giveaway-post op je instagramstory voor een extra kansDeelnemen kan tot donderdagavond 21u, je kan vrijdag je prijs afhalen! Met dank aan @accoshopsVeel succes ❤️

Lees meer »

Zangfeest

WAT EEN PRESTATIE! GK nam afgelopen vrijdag alle prijzen van het 35e Vrijzinnige Zangfeest mee naar huis!(ludieke prijs, prijs van vrijzinnigheid, publieksprijs en juryprijs)Bedankt aan het BSG gtgv voor de organisatie van deze geweldige editie!

Lees meer »

Lidkaarten verkoop!

Beste leden en sympathisanten van de Geneeskundige Kring,Omwille van Corona verloopt de lidkaartenverkoop van GK dit jaar volledig digitaal. Via de link onderaan kan je een lidkaart van GK aanvragen. Na het invullen van het formulier dient het correcte bedrag overgeschreven te worden naar de rekening van de Geneeskundige Kring (BE39 7370 4252 2419). Bij betaling graag je naam te vermelden, als ook "lidkaart GK".Overzicht van de prijzen:- normale lidkaart: 10 euro- bestuur en schachten: 5 euro - deluxe lidkaart: 50 euroDe voordelen van een lidkaart met betrekking tot het studentikoze leven vallen helaas weg door de pandemie, maar er worden toch nog lidkaarten verkocht voor zij die dit willen. Graag maak ik jullie wel attent op het feit dat je een lidkaart nodig hebt om te kunnen stemmen op jullie nieuwe praeses voor het jaar 2021-2022Je mag zelf de foto kiezen die je graag op je lidkaart wil. Deze kan doorgestuurd worden naar laure.degroote@vub.be. Indien je geen foto doorstuurt, wordt die van vorig jaar of een foto van je facebook account gebruikt. Lidkaarten kunnen aangevraagd worden tot 20 november.

Lees meer »

Corona en GK

Corona en GK. Geen goede combinatie. Net zoals alle andere studentenkringen van VUB wordt dit een uitdagend jaar van een tal van creatieve oplossingen om het studentenleven toch een beetje aangenaam te maken.

Lees meer »